Çiftçi Haberleri

çiftçi haberleri ve güncel çiftçi gelişmeleri, çiftçi ile ilgili tüm video, çiftçi fotoğrafları ve çiftçi haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

İnegöl Ziraat Odası Başkanı, mazot zamlarının çiftçileri olumsuz etkileyeceğini açıkladı. Yaptığı açıklamada tarımın sürdürülebilirliği için önlemler talep etti.

Ekonomi

2024 yılında Denizli Büyükşehir Belediyesi çiftçilere bir çok destek açıkladı

Ekonomi

Bir buğday tohum firmasının sahipleri, yüzlerce çiftçiyi 150 milyon TL üzerinde bir zarara uğratarak yurt dışına kaçtı.

Çevre

Kütahya İl Tarım Müdürlüğü teknik personelleri tarafından 2023 yılı eğitim ve yayım faaliyetleri çerçevesinde merkez Ahiler köyünde çiftçi toplantısı gerçekleştirildi.

Ekonomi

Kocaeli’de yüzde 50 hibeli katı organomineral taban gübresi desteği çiftçilere teslim edilmeye başlandı.

Ekonomi

Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'nün yaptığı duyuru, buğday ve ayçiçeği üreticilerine yönelik önemli bir fırsat sunuyor.

Ekonomi

Konya'nın tarımsal üretimdeki öncü konumunu pekiştiren bir çiftçi, toplamda 12 milyon lira değerinde iki adet John Deere 6195M Premium model...

Ekonomi

Adana'nın Kozan ilçesinde, bu yıl yaşanan kuraklık ve mevsim normalleri dışındaki soğuklar nedeniyle zeytin rekoltesinde yüzde 60'lık bir düşüş yaşandı.

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen talimatla, Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlı olmalarına rağmen çalışmayan emeklilere...

Bursa

Tarlada 5 liradan satılamayan biber pazar ve marketlerde 35 liraya alıcı buluyor. Biber üreticileri ve vatandaşı üzerken satıcıları sevindiriyor.

Magazin

Damat çiftçi olunca, Nur Sena ve Mustafa Fıçı çiftinin düğününde, gelin arabası olarak biçerdöver kullanıldı.

Asayiş

İznik'te tarladan eve dönerken kullandığı traktörün devrilmesiyle altında kalan çiftçi Halil Tetik, hayatını kaybetti.