Neşe İle Dolu Uzun Bir Yaşam

Her Günü Değerlendiriyor

Atakum ilçesinde yaşayan Fatma Bildirici, günlerini örgü örerek ve televizyon izleyerek değerlendiriyor. 1921 doğumlu Bildirici, doğal ve sağlıklı beslenmenin yanı sıra, neşeli tavırlarıyla da dikkat çekiyor.

Doğal Yaşam ve Sağlık

Yüzünden gülümsemesi eksik olmayan Bildirici, sağlık sorunlarından uzak bir yaşam sürüyor. "Bir hap atarım aspirin, başka bir şey kullanmam" diyerek ilaç kullanımına da mesafeli duruşunu belirtiyor. Bildirici sağlıklı ve uzun yaşamasını pozitif olmaya bağlıyor.Yüzünden gülümsemesi eksik olmayan Fatma Bildirici, doğal ve sağlıklı beslenmeye gayret ediyor.

nine uzun omur (3)

"Kullandığım bir ilaç yok. Bir hap atarım aspirin, başka bir şey kullanmam. Çok şükür bir rahatsızlığım yok."
"Oğlum bana bakıyor. Allah oğlum gibi evlat herkese versin. Gelir güler yüz, gider güler yüz. Çok razıyım kendinden Allah da razı olsun. Bana çok düşkün."

Ailesel Desteğin Önemi

Bildirici, oğlu Mehmet Akif Bildirici'nin desteğini ve aile bağlarının gücünü vurguluyor. Mehmet Akif Bildirici ise, annesinin misafirperverliğinden ve neşesinden bahsederek, annesiyle olan güçlü bağını anlatıyor.

""Annem çok iyi. Yürüme güçlüğü çekiyor. Genelde hep neşelidir. Bir rahatsızlığı yok. Bütün değerleri normal. İlaç falan da kullanmaz. Kronik bir rahatsızlığı yok. Şeker tansiyon gibi herhangi bir şeyi yok. Genelde sebze ağırlıklı beslenir. Şu an kafası rahat, huzurlu. Mutluyuz. Onun duasını almak çok farklı.""

Ömrüne ömür katan sırları, neşe, doğal yaşam ve aile bağları olan Bildirici, sağlık ve mutluluk dolu günlerini bizlere örnek olarak sunuyor.

nine uzun omur (2)

Çiçeklerin Atası Veliahtı: Orkideler! Çiçeklerin Atası Veliahtı: Orkideler!

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:

https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G

KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?

Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.

Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;

0532 696 30 57

Editör: AYHAN BAYRAKTAR