Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını  verdi" Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını verdi"
Yapılan ziyarette konuşan dernek başkanı Av.Mehmet Yılmaz, Saadet Partisinin kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ilk heyet olduğunu belirterek, Saadet Partisinin İnegölde birçok örnek çalışmaya imza attığını, bu sebeple örnek bir teşkilat yapısı olduğunu söyledi. Yılmaz, kendisinin ve yönetim kurulu ekibinin, bundan önce de olduğu gibi Derneğin amacı ve ruhuna uygun olarak çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

ERTUĞRULGAZİ ÇATI DERNEKTİR

Saadet Partisi ilçe başkanı Ertan Sütçü ise dernek başkanı ve yönetimine hüsnü kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Sütçü: Ertuğrulgazi derneğimiz sadece etnik veya bölgesel bir dernek değildir. Bunu her zaman ifade ediyoruz ki Ertuğrulgazi Derneğimiz kendi alanında bir çatı dernektir. Her kesimi rahatlıkla kapsayabilecek bir dernektir. Zaten bir çok dernek üyesi arkadaşlarımız Saadet Partimizde aktif olarak da çalışmaktadır. Yıllarca Milli benlik ve tarihimizi ayakta tutmayı ve yaşatmayı kendilerine amaç edinmişlerdir. Bu bağlamda ben gerek bundan önce derneğimizde görev yapan yöneticilerimize ve son olarak bayrağı devralan Av. Mehmet Yılmaz ve ekibine teşekkür ediyorum dedi.

‘DAVAM’ HEDİYE ETTİ

Samimi görüntülerin oluştuğu ziyarette Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, Ertuğrulgazi Derneği Başkanı Av.Mehmet Yılmaza, Prof.Dr.Necmettin Erbakanın hayatını ve mücadelesini anlatan Davam isimli kitabı hediye etti.