Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun MHP ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye yönelik açıklamalarına sert bir şekilde yanıt verdi.

Büyükataman, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bu açıklama ile Davutoğlu’nun MHP’ye ve Cumhur İttifakı’na yönelik eleştirilerini reddetti. 

İşte Büyükataman'ın sözleri:

Muhtarlık seçimi tekrarlanacak: Birbirini şikayet eden iki muhtar da elendi Muhtarlık seçimi tekrarlanacak: Birbirini şikayet eden iki muhtar da elendi

Siyaset sahnesindeki “stratejik rezillikleri” ile nam salmış olan Ahmet Davutoğlu şimdi de trollük yaparak ilgi çekmeye çalışmış.

Hastalık derecesinde bir takıntı ile her fırsatta Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Cumhur İttifakı’na saldıran Serok Ahmet’in sataşmalarının ciddiye alınacak bir tarafı bulunmamaktadır.

Milliyetçi Hareket Partisi ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi hedef alarak gündeme gelmeye çalışan “Trol Ahmet” şunu kulağına küpe etmelidir; kendisinin ve küsurat partisinin aziz milletimizde bir karşılığı olmadığı gibi, sözlerinin tarafımızca da bir kıymeti harbiyesi yoktur.

Şizofrenik kurgularıyla fitne saçmaktan bir adım öteye gidemeyen Stratejik Çapsız, Siyasi Kalpazan Davutoğlu içinde bulunduğu çukurda çırpındıkça çamura batmakta, rezilliğine rezillik katmaktadır.

Kaynak: MHP Bursa Bülten