AK Parti Bursa Milletveki Mustafa Varank, Refik Özen, Ayhan Salman, Ahmet Kılıç ve Mustafa Yavuz, Bursa’nın siyasi ve sosyal hayatında önemli bir dayanışma örneği sergileyerek, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti.

Bursa'da sağanak yağışta pazarı sel götürdü Bursa'da sağanak yağışta pazarı sel götürdü

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank’ın liderliğindeki heyet, Bozbey’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaretin odak noktasında, Bursa’nın geleceği ve bölgesel kalkınma projeleri vardı. Varank ve beraberindeki milletvekilleri, seçim sürecinde verdikleri sözlerin arkasında duracaklarını ve Bursa’nın ihtiyaçları için Ankara’da gereken her türlü desteği sağlama konusunda kararlı olduklarını belirttiler.

Genç Gazete Ak Aprti Ve Chp Bursa (1)

Heyet, aynı zamanda Büyükşehir Belediye Meclisi’nde elde edilen Cumhur İttifakı çoğunluğunun, seçmen tarafından verilen yetkinin bir göstergesi olduğunu ifade etti. Mustafa Varank, bu güç birliğinin Bursa’nın lehine kullanılacağını ve önemli projelerin hayata geçirilmesinde etkili olacağını vurguladı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, geçmiş dönemlerde Nilüfer Belediye Başkanı olarak yürüttüğü projeleri ve Ankara ile kurduğu ilişkileri hatırlatarak, "20 senelik yöneticilik yaptım. Bugüne kadar Nilüfer'de bir çok projeyi Ankara ile ikili ilişkilerle çözdüm. Kamuoyu biliyor. Önemli olan sizin yaptığınız projeyi ikili ilişkilerle vatandaşa ne kadar faydalı olabileceğini anlatabilme kapasitenizdir. Ankara’da da ilişkiler destek bulur. Bunu daha önce yaptık ve başardık." dedi.

Kaynak: İHA