TBMM Haberleri

TBMM haberleri ve güncel TBMM gelişmeleri, TBMM ile ilgili tüm video, TBMM fotoğrafları ve TBMM haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Yaşam

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104 yıl dönümü kutlamaları kapsamında Meclis'te 4 gün boyunca düzenlenecek...

Bursa

AK Parti Bursa Milletvekilleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ekonomi

TBMM'nin bayram sonrası toplanarak ele alacağı önemli konular arasında emeklilik reformları ve iş kanunu değişiklikleri yer alıyor.

Türkiye

Ramazan Bayramı'nın ardından, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) yoğun bir ekonomi gündemi ile mesaisine başlayacak.

Genel

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş. Kadıköy'de sivil toplum kuruluşları ile iftarda bir araya geldi.

Ekonomi

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) işbirliğiyle, TBMM ve Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu'na (MKE) toplamda...

Ekonomi

TBMM, 31 Mart yerel seçimlerinin yoğunluğu arasında, seçimlerin ardından gündeme gelecek olan yeni düzenlemeler için hazırlıklarını sürdürüyor.

Ekonomi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda kabul edilen teklif ile emeklilerin bayram ikramiyesi 3 bin liraya çıkarıldı.

Ekonomi

Emeklilere bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına ilişkin madde TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi.

Genel

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Azerbaycan’da düzenlenen Asya Parlamenter Asamblesi (APA) 14. Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Yeni...

Ekonomi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Adalet Komisyonu, emeklilere verilecek ikramiye miktarını artıran teklifi kabul etti.