Kelebek Etkisi: Kaotik Sistemlerde Küçük Değişikliklerin Büyük Sonuçları Kelebek Etkisi: Kaotik Sistemlerde Küçük Değişikliklerin Büyük Sonuçları
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanları, İnegöl Belediyesinin gerçekleştirdiği kültür ve sanat faaliyetlerinin görünmeyen kahramanları olarak biliniyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ekrem Ergün; inegolonline ile yaptığı röportajında çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

KURSLARA KATILANLARIN ÇOĞU GENÇLER

24 seneden beri İnegöl belediyesinde görev yaptığını belirten Ekrem Ergün;

“Gitar, ney, bağlama, klarnet, tiyatro ve piyana gibi kurslarımız var. Toplam 412 öğrenciye bu kurslarımızı vermekteyiz. Yine bünyemizde Türk sanat müziği koromuz ile Türk halk müziği koromuz bulunuyor. Kurslarımıza gençler önem gösteriyor. Biz kurslarımızı basın aracılığıyla duyuruyoruz. Gençlerimizin daha çok ilgi göstermesi lazım ve bu faaliyetleri sevmesi lazım” dedi.

AİLELERE ÇAĞRI

Yapacakları çalışmalarda çocuk ve gençlere daha fazla ağırlık vereceklerini bildiren Ergün şöyle konuştu;

“Gençlerimizin müzik ve tiyatro dallarında gelişmeleri için faaliyetlerde bulunmak istiyoruz. Kapımız herkese açık. Aileler, çocuklarını buralara göndersin. Sokaklarda kötü alışkanlıklar edinilebilir ama burası güvenli bir ortam. Burada bir meslek öğretmiyoruz ama çocuklar farklı bir hobi öğrenebiliyor. Haftanın 7 günü Pazar dahil olmak üzere her gün burada kurslarımız var.”

BAŞKANDAN DESTEK

Kültür sanat faaliyetlerine Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın her türlü desteği sağladığını ifade eden Ekrem Ergün, İnegöl’de program gerçekleştirmek isteyen STK’lara ve derneklere Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olarak yardımcı olduklarını söyledi.