Olay Adana'nın Seyhan ilçesinde yaşandı. Alparslan Türkeş Bulvarı'nda Adana Emniyet Müdürlüğü Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri uygulama yaparken 06 DDF 448 plakalı kamyoneti durdurmak istedi. Ancak sürücü, 'dur' ihtarına uymayarak kaçtı. Polis, kamyoneti durdurduktan sonra içindekilerin inmesini istedi.

Genç Gazete Belediyenin Temizlik Işleri Müdürü Polise Silah Çekti (3)

 'Dur' ihtarına rağmen kamyonetin sürücüsü infaz koruma memuru Mehmet Ali Ş. (53) durmayarak yoluna devam etti.

Genç Gazete Belediyenin Temizlik Işleri Müdürü Polise Silah Çekti (5)

Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü olduğu öğrenilen Selahattin Ş. de, polisin 'dur' ihtarına uymadı ve polise silah çekip saldırdı. Olayın şiddeti artınca polis biber gazı kullanmak zorunda kaldı.

90+1. dakikasında hakem kural hatası yaptığı gerekçesiyle tartışma çıktı 90+1. dakikasında hakem kural hatası yaptığı gerekçesiyle tartışma çıktı

Kamyonette bulunan Mehmet Ali Ş., Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Ş. (46) ve Ahmet B. araçtan inmedi.

Müdür Selahattin Ş. araca yaklaşan polise tokat atmaya çalışıp elini beline atarak, "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye bağırarak silah çıkartıp polise doğrulttu.

Genç Gazete Belediyenin Temizlik Işleri Müdürü Polise Silah Çekti (6)

Polis şahsa biber gazı sıkıp etkisiz hale getirip silahı aldı. Ancak şahıs polise yumruk ve tekme atarak mukavemet göstermeye devam etti. Diğer iki şahıs da Selahattin Ş.’yi kurtarmak için polise mukavemet gösterince polis biber gazı kullandı. Mehmet Ali Ş. etkisiz hale getirilirken, diğer şahıs yaya olarak kaçmaya çalıştı. Polis şahsı da kovalama sonrası yakaladı ve 3 kişi de gözaltına alındı.

Genç Gazete Belediyenin Temizlik Işleri Müdürü Polise Silah Çekti (4)

Bonzai ele geçirildi

Aracın içinde yapılan aramada 28 gram bonzai bulundu. 

Aracın Seyhan Belediyesi'nin kiralık aracı öğrenildi.

Genç Gazete Belediyenin Temizlik Işleri Müdürü Polise Silah Çekti (2)

Polis, Selahattin Ş.'yi tutuklarken, diğer şüpheliler ise serbest kaldı. 

Kaynak: İHA