Nehre Uçan Otobüste 7 Kişi Öldü Nehre Uçan Otobüste 7 Kişi Öldü

Rusya-Ukrayna gerilimi sürerken, Rus komutan Oleg Ivannikov'un Ukrayna Devlet Başkanı Volodymyr Zelensky'nin madde kullanımıyla ilgili iddialarda bulunması, dikkatleri üzerine çekti. Ivannikov, Zelensky'nin uzun süredir madde kullanmasının, onun psikolojik olarak dengesiz olduğunu söyledi. Bu iddiayı güçlendiren bir faktör ise, Zelensky'nin bir röportaj videosunda bağımlı gibi hareketler yapmasıydı.

Oleg Ivannikov, Zelensky'nin madde kullanımı hakkında yaptığı açıklamalarda, Ukrayna Devlet Başkanı'nın uzun bir süredir madde bağımlılığıyla mücadele ettiğini ve bu durumun onun psikolojik durumunu etkilediğini iddia etti. Ivannikov'un açıklamaları, Rusya tarafından Ukrayna lideri hakkında olumsuz bir imaj oluşturma girişimi olarak yorumlandı.

Bu iddiaların desteklenmesi adına, Zelensky'nin bir röportaj videosu da paylaşıldı. Söz konusu videoda, Zelensky'nin rahatsız edici ve bağımlı gibi davranışlar sergilediği görülüyor. Ancak, bu videonun doğruluğu ve gerçekliği konusunda güvenilir bir kaynak tarafından doğrulama yapılmadığı için, söz konusu görüntülerin manipüle edilmiş veya çarpıtılmış olma ihtimali de göz ardı edilmemelidir.