Yaşam

Yürek yakan kazada baba ve kızı öldü

Kuzey Marmara Otoyolu'nda yaşanan feci kazada, baba ve kızı yaşamını yitirdi; aile üyeleri ve diğer sürücüler yaralandı

Loading...

Abone Ol

Kaza, sabaha karşı Körfez ilçesi Sevdikli mevkii İstanbul istikametinde gerçekleşti. Bir kamyonetin, önünde seyreden otomobile arkadan çarpması sonucu meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle kamyonet devrildi, otomobil ise bariyerlere çarparak yaklaşık 100 metre sürüklendi.

Olayı gören diğer sürücüler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Olay yerine kısa sürede ulaşan sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri, yaralılara müdahalede bulundu. Kazada, otomobil sürücüsü A.S. ve arka koltukta bulunan kızı S.S. olay yerinde hayatlarını kaybetti. A.S'nin eşi ve diğer çocuğu ile kamyonet sürücüsü ve ailesi hastaneye kaldırıldı. Kamyonet sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaza nedeniyle otoyolun üç şeridi trafiğe kapandı. Uzun araç kuyrukları oluştu. Trafik, jandarma ekiplerinin yönlendirmesiyle kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Kaza yapan araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Kaza, A.A. yönetimindeki kamyonetin, A.S. hakimiyetindeki otomobile arkadan çarpması sonucu gerçekleşti.

Otomobil sürücüsü A.A. ve ailesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla Hatay'a ziyarette bulunmuştu. Tatilin ardından dönüş yolunda bu acı kaza meydana geldi. Jandarma olay yerinde incelemeler yaparken, Cumhuriyet savcısı da soruşturma başlattı.

Kaza ile ilgili detaylı incelemeler devam ederken, hayatını kaybeden baba ve kızın cenazeleri, yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edilecek.