Yeniden adaylık yolunda emin adımlarla ilerleyen Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, partisinin genel merkezine resmi başvuruda bulundu. Aydın, bu süreçte MHP'nin önemli isimleriyle görüşmeler gerçekleştirdi. İl Başkanı Muhammet Tekin ve Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu ile yapılan ön görüşmelerin ardından, Genel Sekreter ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman ile de bir araya geldi.

A W088718 04

Davut Aydın, MHP Yenişehir İlçe Başkanı Arif Eren ile birlikte Ankara'ya doğru yola çıktı. Genel merkezde yapılan görüşmelerde, başvurusunu Hukuk ve Seçim İşleri Başkanlığına sunan Aydın, ardından başvuru dosyasını Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a teslim etti. Durmaz, Yenişehir'deki tamamlanan ve devam eden projeler hakkında bilgi aldı.

İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu

Devlet Bahçeli'nin Hayır Duası

Başkan Aydın'ın Ankara ziyaretinin en önemli anlarından biri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile olan buluşması oldu. Bahçeli'den hayır duası alan Aydın, bu görüşmenin kendisi için moral ve motivasyon kaynağı olduğunu belirtti.

“31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin şimdiden ülkemiz, Bursa’mız ve Yenişehir’imiz için hayırlı olmasını diliyorum. Allah utandırmasın" - Davut Aydın

A W088718 05

Editör: Abdullah Argun