İnegöl'de bulunan Yenice Göleti, son zamanlarda büyük bir balık avı etkinliğine ev sahipliği yaptı. İnegöl Amatör-Sportif Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği üyesi Kerim Çelikbilek ve ailesi, av yasağı öncesi unutulmaz bir kamp deneyimi yaşadılar.

Genç Gazete Yenice Göletinde Tuttukları Dev Sazanlar Hayrete Düşürdü (3)

Dev Sazanlar Görenleri Şaşırttı

Kerim Çelikbilek ve ailesinin İnegöl'de üç günlük balık avı macerası, beklenmedik sonuçlarla dolu bir deneyim oldu. Çelikbilek

"Gittiğimiz ilk günü gecesinde 12 kiloluk bir pullu sazan oltamıza takıldı. Ertesi gün ise 8 kiloyu geçkin birde aynalı sazan tuttuk. Arkadaşlarımızla birlikte irili ufaklı yaklaşık 30 adet sazan oltamıza takıldı. Bu tuttuğumuz sazanlar bizleri mutlu etti. Buraya kadar boş gelmemiş olduk" diyerek, yaşadıkları heyecanı dile getirdi.
Genç Gazete Yenice Göletinde Tuttukları Dev Sazanlar Hayrete Düşürdü (1)

Çelikbilek. İnegöl'de Kamp süresince yaklaşık 30 sazanın oltalarına takıldığını belirten aile, bu büyük avın mutluluklarına mutluluk kattığını ifade etti.

Genç Gazete Yenice Göletinde Tuttukları Dev Sazanlar Hayrete Düşürdü (5)

Yaklaşan av yasağı öncesi Yenice Göleti'nde gerçekleştirilen bu etkinlik, diğer balıkçılar için de büyük bir ilgi odağı oldu.

Çelikbilek ailesinin yakaladığı dev sazanlar, İnegöl'de gölet çevresinde bolca hatıra fotoğrafının çekilmesine neden oldu. Kerim Çelikbilek'in paylaştığı tecrübeler ve tavsiyeler, balıkçılıkla ilgilenen herkes için değerli bilgiler barındırıyor.

Genç Gazete Yenice Göletinde Tuttukları Dev Sazanlar Hayrete Düşürdü (4)

Bu proje istilacı balık türlenin sonunu getirecek Bu proje istilacı balık türlenin sonunu getirecek

Editör: TUNCAY ŞENTÜRK