YENİ Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı için düzenlenen seçimde Ahmet Eren Memiç ile Yasemin Adalı yarıştı. Bin 243 oyun kullanıldığı seçimde Memiç 812 oy alarak seçimi önde tamamladı. Yasemin Adalı ise 274 oy aldı.
Oy sayımının ardından sandıktan 157 geçersiz oy çıktı. Seçimde kullanılan pusulalarda yer alan ifadeler de dikkat çekti.
154 pusulada aynı isim yer aldı
Geçersiz olarak değerlendirilen 157 pusulanın 154’ünün üzerinde YENİ Parti Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş’ın isminin yazılı olduğu görüldü.
Söz konusu pusulaların, parti teşkilatındaki bazı üyelerin mevcut yönetime yönelik tepkilerini göstermek amacıyla kullanıldığı belirtildi.

Pusulaların geçersiz sayılmasına rağmen aynı ismin çok sayıda oy pusulasında yer alması, seçimin dikkat çeken ayrıntılarından biri oldu.






