Türkiye genelinde hava durumu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre. Yeni haftada ülkenin tamamında güneşli bir hava beklentisi görülecek. Yağış beklenmiyor ve hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı görülmekte.

Yağış beklenmiyor ve hava sıcaklıklarında ise...

Ülkemizin genelinde parçalı bulutlu olacağı bir hava tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinden itibaren ve gece saatlerinde ise, özellikle Marmara bölgesiyle iç kesimleri sis ve pus olayları yaşanabilir.

Yağış beklenmiyor ve hava sıcaklıklarında ise...

Hava sıcaklıkları açısından mevsim normallerin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Sıcak hava dalgası devam edecek ve genel olarak ısınmış bir hava hakim olacak.

Osmangazi Köprüsü Zammı Sonrası Feribot Seferlerine Yoğun İlgi Osmangazi Köprüsü Zammı Sonrası Feribot Seferlerine Yoğun İlgi

Rüzgar genellikle kuzey yönlerden, zamanla iç kesimlerde doğu yönlerinden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Yağış beklenmiyor ve hava sıcaklıklarında ise...

Yeni haftanın başlangıcıyla birlikte, güneşli ve yağışsız bir hava ile karşı karşıya olduğumuz göz önüne alındığı zaman, dışarıda vakit geçirmek ya da açık hava etkinlikleri düşünenler için olumlu bir hava olacağı bekleniyor.