İCRADA YILLAR ÖNCE AYNI TABLO

 İşin ilginç yanı ise otoparktaki icralık araçlar içinde son model, otobüs, kamyon ve otomobillerin olmasıdır.

O tarihte İnegöl’de, bir çok kişinin ev eşyalarının yanı sıra otomobilleri de icraya kaptırması dikkat çeker. Bir çok kişi bu durumu insanların borcunu ödeme konusunda isteksiz davranmasına, gereksiz kredi kartı kullanımına, kimileri düşük faizli kredinin büyüsüne kapılmasına kimi ise ekonomik krize bağlar.

Sizce bu sebepler içersinde değişen bir şey var mı?

Sorunun cevabını size bırakalım ve arşivden haberimizin devamına bakalım;

vatandaş_icralık

 İŞTE ARŞİVDEN HABERİMİZİN DEVAMI:         

 “Son aylarda oto kurtarıcıların bulunduğu araç onlarca icralık araba ile doldu. Araç parkının içinde aylarca alınmayı bekleyen tanınmış seyahat acentesine ait otobüs, yük taşımacılığında kullanılan kamyonlar ve lüks otomobiller de var.

İnegöl Mobiliyum AVM'yi Ayda Kaç Kişi Ziyaret Ediyor? İnegöl Mobiliyum AVM'yi Ayda Kaç Kişi Ziyaret Ediyor?

SAHİBİ ALMAYINCA SATILIYOR

Bu arada yaptığımız araştırma parkta bekletilen araçlar sahiplerinin bir çoğunun yasal yükümlülüklerini yerine getirmedikleri gerekçesi ile devlet tarafından satışa çıkarılıyor. Şu an burumda olan 20’nin üzerinde minibüs ve otomobil bulunuyor. Tahmini değerleri ise 120 milyar.

vatandaş_icralık_[1]

Yetkililer özellikle vatandaşların gereksiz borçlanmalardan kaçınmalarını istedi. Türkiye’de yüz binlerce kredi kartı ve kredi mağduru olduğunu hatırlatılan açıklamada, gereksiz borçlanmaların aile ekonomisinde açtığı yaralara dikkat çektiler. 

ARŞİVDEN İNEGÖL HABERİ 2005  

İnegöl’de bugün, İnegöl haberleri, İnegöl son dakika haberleri, İnegöl güncel haberleri öğrenmek için TIKLAYINIZ  

Editör: AYHAN BAYRAKTAR