İnegöl Süleymaniye Mahallesi'nde, Mimar Sinan Caddesi üzerindeki çukurlar hem sürücülerin can güvenliğini tehlikeye atıyor hem de araçlara maddi zarar veriyor.

İnegöl’de Tehlike Saçan Yol Sürücülerin Kâbusu Oldu! (1)

İnegöl, Süleymaniye Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’nde, İnegöl Devlet Hastanesi yönüne giden yol üzerindeki çukurlar, hem sürücülere zor anlar yaşatıyor hem de trafik güvenliğini tehdit ediyor. Yol yüzeyindeki bozulmalar nedeniyle çok sayıda araç zarar görürken, mahalle sakinleri duruma tepki gösterdi.

İnegöl’de Tehlike Saçan Yol Sürücülerin Kâbusu Oldu! (3)

Bölgedeki vatandaşlar ve sürücüler, çukurların özellikle akşam saatlerinde fark edilmesinin zor olduğunu belirterek, yaşanan olumsuzlukların önüne geçilmesi için Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden asfalt çalışması yapılmasını istedi. Çukurların ani fren ve manevralara neden olduğunu belirten sürücüler, bu durumun olası kazalara davetiye çıkardığını ifade etti.

İnegöl’de Tehlike Saçan Yol Sürücülerin Kâbusu Oldu! (2)

İnegöl’de 14 Yaşındaki Sürücü Yayayı Ezdi, Kimliği Belirsiz Kişi Hayatını Kaybetti!
İnegöl’de 14 Yaşındaki Sürücü Yayayı Ezdi, Kimliği Belirsiz Kişi Hayatını Kaybetti!
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Abdullah Argun