Son Dakika: Türkiye, İsrail ile Bütün Ticari İlişkileri Durdurdu! Son Dakika: Türkiye, İsrail ile Bütün Ticari İlişkileri Durdurdu!

Elektrik Mühendisi olan İshak Aktepe"nin daha önce Gemlik İşletme Müdürlüğünde görev yaptığını ve Bursa"nın elektrik alt yapısını bilen tecrübeli bir kişi olduğunu belirten Başkan Aktaş, Aktepe"nin yapacağı çalışma ve organizasyonlar ile hızla büyüyen ve sanayileşen İnegöl"de elektrik sıkıntılarının minimum seviyeye inmesi adına önemli gayret ve destekleri olacağına inandığını belirtti.

Aktaş: "Şahsım ve kurum olarak kendilerine verebileceğimiz destek varsa bunu asla esirgemeyeceğimizi özellikle ifade ediyorum" derken konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Biz çok değerli müdürümüze bugüne kadar yapılan, sorunlu olarak karşımıza çıkan sıkıntılar ve problemlerle alakalı geniş bir açıklama yaptık. Başkan yardımcılarım ve ilgili daire müdürlerim de kendilerini bu konuyla alakalı bilgilendirecekler. Muhakkak kendisi genel merkezle irtibata geçip bu manada İnegöl"e dair 2013 ve sonrasında neler yapılabilir noktasında planlamalarını yapacaklardır" dedi.

İnegöl UEDAŞ Müdürü İshak Aktepe ise, Başkan Aktaş"a hem tanışmak hem de bilgi alışverişinde bulunmak için nezaket ziyareti gerçekleştirdiğini belirtti.