Süper Amatör Ligde 2012-2013 sezonu Pazar günü oynanan maçlarla son buldu. Gençlergücü ile Bağlarbaşı arasındaki play-off biletini alma savaşından Gençlergücü galip ayrıldı B grubunda Yenicespor ile Gemlikspor"un ardından Gençlergücü de play-off biletini alan 3. takım oldu. Bölgesel Amatör Lige çıkmak için A ve B gruplarını ilk 3 sırada bitiren 6 takım için heyecan Play-Off maçlarıyla devam edecek.

Şampiyon Bursaspor! 14 Yıl Önce Bugün... Şampiyon Bursaspor! 14 Yıl Önce Bugün...

BAĞLARBAŞI MAĞLUP OLUNCA BİLETİ GENÇLER KAPTI

Gençlergücü ile Bağlarbaşı son haftaya play-off şansı olan 2 takım olarak girdi. Gençlergücü son hafta İnegölspor ile sanayi sahasında karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadelede her iki takımda gol bulamayınca mücadele 0-0 sona erdi. İnegölspor ile berabere kalan Gençlergücü, Bağlarbaşı"nın Gürsü karşısında 3-1 yenilmesi ile play offlara kalan 6. takım oldu. Mücadele sonrası sporcuların sevinçlerini taraftarları ile paylaştı. Haftalar önce play offlara kalmayı garantileyen Yenicespor ise ligden düşmesi kesinleşen Akçalarspor"a 1-0 yenildi.

KARADENİZ SEZONU 5"LE KAPATTI

Süper Amatör ligin A grubunda ise Kurtuluşspor ile Karadeniz Güvenspor İnegöl derbisinde karşı karşıya geldi. Kurtuluş sahasında saat 15.00"de başlayan mücadele bol gollü geçti. Karadeniz Güvenspor, rakibini evinde 5-1 yenerek, ligi galibiyetle kapadı. Grubun diğer temsilcisi Kafkasspor ise sanayi sahasında Zaferspor ile karşı karşıya geldi. Mesut"un 20.dakikada attığı golle Kafkaspor rakibini 1-0 mağlup ederek, galibiyetle başladığı sezonu yine galibiyetle sonlandırdı.

6 TAKIM KÜME DÜŞTÜ

A Grubu"nda İznikspor, Zaferspor ve Burgazspor, B Grubu"nda ise Yenice, Gençlergücü ve Gemlikspor play-off biletini cebine koymayı başardı. A Grubu"nda Örnekköy, Karacabey Gençlerbirliği ve Dikkaldırım, B Grubu"nda ise Kocatepe ve Yavuzselim ve Akçalar lige havlu attı.