Ekonomi konusundaki tahminleri ve isabetli yorumları ile kamuoyunun yakından tanıdığı finansman uzmanı Özgür Demirtaş, o mesleğe sahip kişilere ücretsiz olarak danışmanlık yapacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Arda Turan, Denizbank’ın şube müdürü olan Seçil Erzan tarafından dolandırıldığını açıkladı. 36 yaşındaki teknik direktör Arda Turan yaptığı açıklamada, “Erzan, ‘Bu fona kim ne kadar yaptırırsa ona göre kazanç elde edecek, bu faiz değil’ ifadelerini kullanarak beni kandırdı. Tam 13 milyon 900 bin doları elden teslim ettim. Yaptığım bütün birikim bir anda yok oldu” dedi.

Milyonlarca dolar dolandırıldığını açıklayan Arda Turan’dan sonra finans uzmanı Özgür Demirtaş, sporculara tavsiyeler verdi.

Özgür Demirtaş sporculara ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti sunacak

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Özgür Demirtaş, “Bütün sporculara buradan sesleniyorum. Yatırım yapmadan önce uzman birine danışın ya da bana ücretsiz olarak sorabilirsiniz” dedi ve devamında da;

“Yatırım konusunda tavsiye vermek yasak. Paranızı neye yatırmanız gerektiğini size söylemem. Ama neye yatırmayacağınızı söylerim bunu da dolandırılmamanız için yaparım” dedi.

İlk Hac Kafilesi Yola Çıkıyor! İlk Hac Kafilesi Yola Çıkıyor!

Editör: Fırat Çelik