Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Kestel'de ekmeğin fiyatını 1 TL'ye düşürerek Türkiye'nin en ucuz ekmeğini vatandaşlara sunduklarını belirtti. Ayrıca, bin 50 dönüm arazide yerli tohumlarla üretilen un ve ekmeğin, yıllık 24 milyon lira bütçeye katkı sağladığını vurguladı.

Bursa’ya Yeni Atandı, İlk Ziyareti Vali Demirtaş'a Oldu Bursa’ya Yeni Atandı, İlk Ziyareti Vali Demirtaş'a Oldu

Türkiye'nin En Ucuz Ekmeği Hala Kestel'de

Naim Süleymanoğlu Parkı ve Sosyal Projeler

Başkan Tanır, 2021 yılında hizmete açılan Naim Süleymanoğlu Parkı'nın ikinci etabının da tamamlandığını ifade etti. Parkın 25 bin metrekare alan üzerinde yürüyüş ve bisiklet yolları, spor alanları ve diğer sosyal donatılarla Kestelliler'in hizmetinde olduğunu belirtti.

Türkiye'nin En Ucuz Ekmeği Hala Kestel'de(1)

Kestel'e Kazandırılan Hayvan Barınakları ve Tedavi Merkezi

"Kestel Belediyesi olarak can dostlarımızın her şartta yanlarında olduk, olmaya devam edeceğiz."

Önder Tanır, Kestel'e kazandırılan hayvan barınakları ve tedavi merkezi hakkında bilgi vererek, belediyenin hayvanlara yönelik çalışmalarını ve projelerini anlattı.

Millet Kütüphanesi ve İcathane Projeleri

Başkan Tanır, Kestel'e kazandırılan Millet Kütüphanesi ve İcathane projelerini anlatarak, bu projelerin gençlerin eğitimine ve gelişimine katkı sağladığını vurguladı.

Türkiye'nin En Ucuz Ekmeği

Kadınlara Yönelik Projeler: Çilek Sosyal Yaşam Merkezi

Çilek Sosyal Yaşam Merkezi projesiyle kadınlara özel alanlar sunulduğunu belirten Tanır, bu projenin kadınların ve çocukların sosyal yaşamına büyük katkı sağladığını dile getirdi.

Editör: Umut Gökdaş