Kocaeli’nin Ünlü Hereke Halısının Sırrı: Neden Herkes Bu Halıya Hayran? Kocaeli’nin Ünlü Hereke Halısının Sırrı: Neden Herkes Bu Halıya Hayran?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın son açıklamasına göre, 21 ilde yapılan geniş çaplı uyuşturucu operasyonları sonucunda 148 zehir taciri gözaltına alındı. Peki, bu operasyonlarda hangi illerde ne kadar uyuşturucu ele geçirildi?

Operasyon Detayları İçişleri Bakanı'ndan Geldi

İçişleri Bakanı Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 21 ilde gerçekleşen operasyonlarla ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Öne Çıkan Uyuşturucu Ele Geçirme Rakamları

"İstanbul ve Ağrı İl Emniyet Müdürlüklerimizce ortak yapılan 2 ayrı operasyonda, İstanbul’da, 298 kg Metamfetamin, 126 skunk ele geçirildi. Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonlarda, 812 kg kubar esrar, 45 kg toz esrar ele geçirildi. Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve Alanya ilçe Jandarma komutanlığınca yapılan 2 ayrı operasyonda, çeşitli miktarlarda kokain ve uyuşturucu hap ele geçirildi."

Operasyonların Özeti

Bakan Yerlikaya'nın verdiği bilgilere göre, Türkiye genelinde yapılan operasyonlarda binlerce kilogram uyuşturucu madde ele geçirilirken, 148 zehir taciri gözaltına alındı. Bakan Yerlikaya, "Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz" ifadesini kullandı.

Editör: Abdullah Argun