İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamalarıyla gündeme oturan operasyon, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdüğünün göstergesi oldu.

Operasyonun Detayları ve Yakalanan Şüpheliler

"Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; Ülkemizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız." - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya

Başkent Ankara'da Yoğun Operasyon

Ankara'da düzenlenen operasyonlarla 27 DEAŞ şüphelisi yakalandı. Şehir genelindeki koordineli çalışmalarla güvenlik güçlerinin teröre geçit vermediği mesajı verildi.

bursa zehir uyusturucu polis (5)

İstanbul ve İzmir'de Önemli Adımlar

İstanbul ve İzmir'de gerçekleştirilen operasyonlar, DEAŞ'a yönelik geniş çaplı bir mücadelenin parçası olarak dikkat çekti. İstanbul'da 22, İzmir'de ise 7 şüpheli güvenlik güçlerince yakalandı.

bursa zehir uyusturucu polis (2)

Anadolu'nun Dört Bir Yanında Operasyonlar

Afyonkarahisar, Bursa, Gaziantep gibi birçok ilde yapılan operasyonlarla DEAŞ terör örgütü üyelerine yönelik etkili bir darbe vuruldu. Toplamda 37 ilde gerçekleşen operasyonlarla terör örgütünün faaliyetlerine büyük bir engel konuldu.

Market sahibi meyve çalan hırsızı yakalayarak tekme tokat dövdü Market sahibi meyve çalan hırsızı yakalayarak tekme tokat dövdü

Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonlar düzenliyoruz. - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya

Operasyonun geniş çaplı olması ve çok sayıda ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilmesi, Türkiye'nin terörle mücadeledeki kararlılığını ve operasyonel kapasitesini bir kez daha gözler önüne serdi. Toplumun huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan güvenlik güçlerinin fedakarlıkları, ülkenin dört bir yanında hissedildi. Haberin detayları ve gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR