Bursa Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların yeni yıla huzur ve güven içinde girmelerini sağlamak amacıyla, İnegöl'de yaşayanlar için bir duyuru yaptı. Acil durumlarda hangi numaraları aramalısınız ve bu numaraların hayatınızdaki önemi nedir? İşte detaylar...

Yeni Yıla Güvenle Merhaba: İnegöl'de Acil Durum Numaraları!

 Olası bir acil durumda hızlıca müdahale edebilmek için Bursa Emniyet Müdürlüğü, İnegöl halkına özel telefon numaralarını paylaştı. Açıklamada, vatandaşların herhangi bir istek veya şikayetlerini anında ilgili mercilere iletebilmeleri için bu numaraların kritik olduğu vurgulandı.

Yanlış Sunum İnegöl Köftesi Tanıtımını Gölgeledi Yanlış Sunum İnegöl Köftesi Tanıtımını Gölgeledi

en-iyi-kameraya-sahip-telefonlar-2023-4

Hangi Numaralar Hayat Kurtarır?

Bu önemli numaralar, acil yardımın yanı sıra, vatandaşların günlük yaşamda karşılaşabilecekleri sorunları da çözmeleri için bir köprü görevi görüyor. İşte, İnegöl'de acil durumlar için aramanız gereken numaralar...

"Vatandaşlarımızın yeni yıla sağlık, huzur ve güven dolu bir ortamda geçirmelerini sağlamak amacıyla, İl Emniyet Müdürlüğümüze ve İlçe Emniyet Müdürlüklerimize/Amirliklerimize ait önemli telefonlar aşağıda belirtilmiştir."
İşte o numaralar:
Screenshot 2 658Ec8507E7Cb

Screenshot 3 658Ec86554261 B

akilli-telefon-pazari-1

Güvenliğiniz İçin Her An Yanınızda

Bursa Emniyeti, paylaşılan numaraların yalnızca yılbaşı için değil, yıl boyunca İnegöllülerin güvenliğini sağlamak amacıyla hizmet vereceğini belirtti. Bu sayede, herhangi bir acil durumda vakit kaybetmeden doğru adrese ulaşabileceksiniz.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR