Queensland, Dalby'de doğan Margot Robbie, genç yaşta Melbourne'e taşınarak oyunculuk kariyerine başladı. Avustralya yapımı bağımsız filmler ve 'Neighbours' dizisiyle tanındı, Logie Ödülleri'ne iki kez aday gösterildi.

ABD'de üniversiteler Filistin için ayakta: İsrail'e tepkiler ülke geneline yayılıyor ABD'de üniversiteler Filistin için ayakta: İsrail'e tepkiler ülke geneline yayılıyor

769805 Image1

Son Filmi "Barbie"

Uluslararası Üne Kavuşan Roller

The Wolf of Wall Street filmindeki performansıyla uluslararası alanda tanınan Robbie, Oscar ve Altın Küre adaylıkları kazandı. 'Suicide Squad', 'I, Tonya', 'Mary Queen of Scots', 'Once Upon a Time in Hollywood', 'Birds of Prey' ve 'Barbie' gibi filmlerde başarılı performanslar sergiledi.

500301 8904894 Updates

Kişisel Hayat ve Sosyal Medya

Evli Bir Yıldız

2016 yılında İngiliz yapımcı Tom Ackerley ile evlenen Robbie, Los Angeles'ta yaşıyor. Hollywood'daki başarılı ve beğenilen oyunculardan biri olarak kariyerini sürdürüyor.

Margot Robbie Barbie Glow Fb

Instagram'da Margot Robbie

Margot Robbie'nin popüler Instagram hesabı, hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Oyuncunun günlük yaşamından kesitler ve kariyerine dair güncellemeleri için Instagram adresini ziyaret edebilirsiniz.

Margot Robbie Lacht 3

Editör: Umut Gökdaş