Instagram Haberleri

instagram haberleri ve güncel instagram gelişmeleri, instagram ile ilgili tüm video, instagram fotoğrafları ve instagram haberleri Genç Gazete sitemizde


Gündem

Facebook ve Instagram, Türkiye'deki 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde usulsüz müdahaleleri önlemek amacıyla önlemler alacaklarını duyurdu.

Teknoloji

İşte iki faktörlü kimlik doğrulamasını nasıl açıp kapatabileceğinize dair adımlar:

İnanç

Cuma vesilesiyle, sosyal medyadan sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel, dualı ve hadisli cuma mesajlarını sizler için bir araya getirdik.

Teknoloji

Instagram platformunda özel mesaj kutusunu çok sık kullanıyorsanız, bugüne kadar başınızı ağrıtan iki önemli konuda Meta firması beklenen güncellemeyi sunmaya...

Teknoloji

Meta, Instagram platformunda kullanıcıların mesajlarını düzenleme özelliğini getirmek adına önemli bir güncelleme gerçekleştirdi.

Gündem

Dünya genelinde milyonlarca insanın günlük hayatının önemli bir parçası olan sosyal medya devleri Facebook ve Instagram, Meta'nın çatısı altında.

Teknoloji

İnstagram, popüler sosyal medya platformu olarak milyonlarca kullanıcının günlük etkileşimde bulunduğu bir ortam olma özelliğini taşıyor.

Teknoloji

Sosyal medya platformu Instagram, kullanıcı güvenliği odaklı olarak yapay zeka ile oluşturulan görselleri işaretleyecek bir sistem üzerinde çalışıyor.

Gündem

Meta, Facebook ve Instagram'daki çocuk kullanıcıları için mesaj filtrelemesi getirdi. Bu filtrelemeyle birlikte çocuk kullanıcılar, takip etmediği yabancı kullanıcılar tarafından...

Teknoloji

Instagram'ın yeni özelliği hesabı gizli olanları yakından ilgilendiriyor. Platformda kullanıcılar artık takip isteği gönderirken seçenekler arasından bir neden belirtmek zorunda.

Teknoloji

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından olan Instagram, daha estetik bir profil paylaşma özelliği ile geliyor.

Gündem

ABD'de yapılan araştırmada Z kuşağının en çok kullandığı sosyal medya uygulaması belli oldu. Zirve ise şaşırtıcı şekilde TikTok'ta değil.