Interbrand'in "Dünyanın En Değerli Markaları" araştırmasının 2023 sonuçlarına göre, Toyota bir kez daha otomotiv sektörünün zirvesinde yerini aldı. Markanın değeri, yenilikçi ve sürdürülebilir yaklaşımları sayesinde 59 milyar 757 milyon dolardan 64 milyar 504 milyon dolara yükseldi.

H I L U X Kamp 3500X2625 Small Landscape

Yükselen Marka: Toyota

Toyota, 2023'te, elektrifikasyon ve sürdürülebilirlik gibi alanlarda yaptığı yenilikçi çalışmalar sayesinde marka değerini önemli ölçüde artırdı. Interbrand'in değerlendirmesi göre, Toyota'nın marka değeri 64 milyar 504 milyon dolara ulaşarak, otomotiv sektöründe liderliğini sürdürdü.

Yeni Toyota Corolla 1 Medium Landscape

Endüstri Liderliği ve Global Başarı

"Tüm sektörleri içeren listede 100 marka arasında 6'ncı sırada yer alan Toyota, sektöre liderlik etmeye devam ediyor." Bu başarı, Toyota'nın rekabet gücü ve sadakat teşvik etme yeteneğinin bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

Karbon Nötr Hedefi ve Çok Yönlü Yaklaşım

Toyota, dünya çapında farklı ihtiyaçlara ve altyapılara uygun olarak, hibrit, plug-in hibrit, tam elektrikli ve hidrojen yakıt hücreli araçlar sunarak karbon nötr bir geleceğe doğru ilerliyor.

2024'ün Yapay Zeka Görüntü Canavarları! 2024'ün Yapay Zeka Görüntü Canavarları!

Toyota Corolla Cross Un Avrupa Versiyonu Tanitildi Iste Tasarimi Ve Ozellikleri 7230 3

2026 Vizyonu ve Sıfır Emisyonlu Araçlar

2026 yılına kadar 15 farklı sıfır emisyonlu araç sunmayı hedefleyen Toyota, bu araçların 6'sını özel olarak geliştirilen elektrikli araç platformu üzerine inşa edecek. Ayrıca, Avrupa'da yıllık satışların yüzde 20'sinin tam elektrikli olması ve 250 binden fazla tam elektrikli satış yapılması bekleniyor.

Editör: Abdullah Argun