Toyota Haberleri

toyota haberleri ve güncel toyota gelişmeleri, toyota ile ilgili tüm video, toyota fotoğrafları ve toyota haberleri Genç Gazete sitemizde


Otomobil

Toyota, çevre dostu ve sürdürülebilir bir yaklaşım benimseyerek hidrojen teknolojisine yönelik çığır açan bir adım attı.

Otomobil

Toyota 2003-2005 yılları arasında ürettiği binlerce aracı geri çağırıyor. Peki neden? Bu modellerde ne gibi bir sorun var? İşte cevabı..

Otomobil

ABD'den gelen bilgilere göre Tesla Cybertruck ve Toyota Corolla kafa kafaya çarpıştı. Peki kazadan nasıl çıktı?

Otomobil

Toyota, son yıllarda üretilen araçlarda tespit ettiği kritik bir hava yastığı sorunu nedeniyle 1 milyondan fazla aracı geri çağırıyor.

Otomobil

Toyota, markanın dinamik ve sportif özelliklerini temsil eden Corolla Hatchback Hybrid modelini online olarak da satışa sunmaya başladı.

Otomobil

Elektrikli otomobil dünyasında heyecan verici bir gelişme! Toyota, sektörü altüst edecek 6 yeni elektrikli otomobil serisiyle karşımızda.

Teknoloji

Interbrand'in "Dünyanın En Değerli Markaları" araştırmasının 2023 sonuçlarına göre, Toyota bir kez daha otomotiv sektörünün zirvesinde yerini aldı.

Otomobil

Toyota logosu hibrit araçlar için yeniden düzenlendi. Şirket artık mavi rozet yerine logoda mavi renkler kullanacak.

Otomobil

Toyota, dokuzuncu nesil Camry'yi tanıttı. Şirketin lüks sedan modeli, etkileyici teknik özelliklerle dolu. 2025 model otomobil, önümüzdeki yıl satışa çıkacak.

Otomobil

Toyota, Sakarya'daki tesislere 308 milyon euroluk yatırım yaptı. Bununla birlikte şarj edilebilir hibrit CH-R modelinin bataryaları da Türkiye'de üretilecek.

Ekonomi

Toyota Türkiye CEO'su Ali Haydar Bozkurt, otomotiv sektörüne dair çok önemli açıklamalarda bulundu. Bugün araç varsa hemen gidip alın, yarına...

Otomobil

Toyota C-HR Hybrid için Türkiye lansmanı gerçekleştirildi. Sakarya'daki fabrikada üretilen tam hibrit modelin fiyatı ne kadar?