Bu geri dönüş, Bordo-mavili takımın yeni dönem hedefleri için büyük bir adım olarak görülüyor.

Avcı'nın Başarılı Geçmişi

Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'da görev yaptığı ilk dönemde kazandığı başarılar, taraftarların yeni sezona dair umutlarını artırıyor. Avcı'nın Bordo-mavili renklerle kazandığı 1 Lig ve 2 Süper Kupa ile toplam 3 kupa, onun takıma ne kadar katkı sağladığının en büyük göstergesi.

Yenice Sahası Modernizasyon Projesi'nde Son Aşamaya Gelindi! Yenice Sahası Modernizasyon Projesi'nde Son Aşamaya Gelindi!

trabzon abdullah (1)

Avcı'nın Şartsız İmzası

Yeniden Trabzonspor'la anlaşan Abdullah Avcı'nın, kulüp ile hiçbir şart belirtmeden boş sözleşmeye imza atması, taraftarları oldukça memnun etti.

"Kulübümüzde görev yaptığı ilk dönemde 1’i Lig ve 2’si Süper Kupa olmak üzere toplamda 3 kupa kazanan Avcı, Başkanımız Ertuğrul Doğan ile yaptığı görüşmede hiçbir şart belirtmeden boş sözleşmeye imza atmıştır. Bu anlaşmanın camiamıza, kulübümüze ve teknik direktörümüz Abdullah Avcı’ya hayırlı olmasını temenni ederiz."

Trabzonspor camiasının, Abdullah Avcı'ya olan inancı ve bu anlaşmanın takıma getireceği olumlu havanın, yeni sezonda sahaya yansıması büyük bir merak konusu.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR