TOKİ'nin uzun süren bekleme ve belirsizlik sürecinden sonra, 3. Etap konutlarının resmi teslim tarihi nihayet açıklandı. Bu gelişme, konut sahiplerini uzun süren belirsizlik ve mağduriyetin ardından sevindirdi. İnşa süreci yılan hikayesine dönen projede yaşanan gecikmeler, hak sahiplerini endişelendirmiş ve birçok eyleme sebep olmuştu.

TOKİ 3. Etap Konutları Teslim Tarihi Belli Oldu: Mağduriyet Son Buluyor

Bursa İli İnegöl İlçesi Karalar Mahallesinde bulunan 805 konutluk projenin teslimatları, TOKİ tarafından yapılan resmi açıklama ile 29 Ocak ile 29 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Zamanında gelmeyen hak sahipleri ise 1-8 Mart 2024 tarihleri arasında Konut Teslim Programı çerçevesinde konutlarını teslim alabilecekler.

İnegöl'de Gençlerin Yeni Mekanı: Yeni Yaşam Alanı Nöbetçi Kitaphane İnegöl'de Gençlerin Yeni Mekanı: Yeni Yaşam Alanı Nöbetçi Kitaphane

"Uzun Bekleyişin Sonu: TOKİ 3. Etap Konutları Teslim Tarihi Açıklandı"

TOKİ tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi: "Bursa İli İnegöl İlçesi Karalar Mah. 805 Konut Projesi kapsamında inşa ettirilen konutların teslim işlemleri; 29 Ocak 2024 - 29 Şubat 2024 tarihleri arasında, zamanında gelemeyen hak sahipleri ise, 1-8 Mart 2024 tarihleri arasında Konut Teslim Programı çerçevesinde gerçekleştirilecektir."

"TOKİ 3. Etap Konutları, Hak Sahiplerine Müjdeli Haber: Teslim Tarihi Belli Oldu"

Proje sürecinde yaşanan gecikmeler ve belirsizlik nedeniyle mağdur olan hak sahipleri, teslimatın belirlenen tarihler arasında yapılacak olmasıyla birlikte rahat bir nefes alacak. Bu açıklama, uzun bir bekleyişin ardından projenin sona ermesi ve konut sahiplerinin evlerine kavuşması anlamına geliyor.

Editör: TUNCAY ŞENTÜRK