Kurban Bayramı tatili için yola çıkan vatandaşlar, Sakarya geçişinde yoğun trafik oluşturdu. Kuzey Marmara Otoyolu ile Anadolu Otoyolu’nun birleştiği noktada trafik zaman zaman durma noktasına geldi.

Bayram Yoğunluğu Gece Başladı

Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşların yola çıkmasıyla birlikte Sakarya geçişinde yoğunluk oluştu.

Özellikle dün akşam saatlerinden itibaren artan araç trafiği, sabah saatlerinde daha da yoğunlaştı.

Aw711569 03 (1)

Trafik Akyazı Çıkışına Kadar Uzandı

Yoğunluk, Kuzey Marmara Otoyolu ile Anadolu Otoyolu’nun birleştiği Ankara istikametinde etkili oldu.

Özellikle Akyazı bölgesinde trafik zaman zaman durma noktasına gelirken, kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

İnegöl’de Dereye Düşen Şahıs Akıntıya Kapıldı!
İnegöl’de Dereye Düşen Şahıs Akıntıya Kapıldı!
İçeriği Görüntüle

Yoğunluk Havadan Görüntülendi

Araç yoğunluğu, Hendek-Akyazı hattı boyunca uzanırken, trafikte ilerlemekte güçlük çeken sürücüler adım adım ilerledi.

Oluşan yoğunluk dron ile havadan da görüntülendi.

Sürücüler Dinlenme Alanlarına Yöneldi

Uzun süre trafikte bekleyen bazı vatandaşların araçlarını emniyet şeridi ve dinlenme alanlarına çekerek mola verdiği görüldü.

Polis Ekiplerinden Uyarı

Trafik Polisi ekipleri bölgede denetimlerini artırırken, sürücülere:

  • takip mesafesini korumaları,
  • hız kurallarına uymaları,
  • dikkatli seyretmeleri

konusunda uyarılarda bulundu.

Kaynak: İHA