TFFHGD Bursa'da yeni başkan Aşkın Değirmenci. Bursa'nın futbol sahnesi yeni bir liderle tanıştı. TFFHGD Bursa Şubesi'nin 14. seçimli olağan kongresi, büyük bir katılım ve rekabetle gerçekleşti. Adaylar Özgür Uçak ve Aşkın Değirmenci'nin kıyasıya mücadelesinde Değirmenci, 156 oyun 98'ini alarak yeni başkan seçildi. 

Bursa'da uyuşturucu tacirinden şok eden sözler: "Kurban keseceğim, bayrama kadar çıkar mıyım?" Bursa'da uyuşturucu tacirinden şok eden sözler: "Kurban keseceğim, bayrama kadar çıkar mıyım?"

Tffhgd Bursa Şubesi Yeni Döneme Aşkın Değirmenci İle Giriyor

Yönetimde Yeni İsimler

Aşkın Değirmenci'nin başkanlığı altında yeni bir yönetim ekibi göreve geldi. Rüstem Yılmaz, Faruk Tunçak, Berkay Yamakoğlu ve Oğuzhan Yaldız gibi isimler, Bursa futbolunun yeni yüzleri olarak sahneye çıktı. 

Tffhgd Bursa Şubesi Başkan Aşkın Değirmenci

Seçim Sürecinin Detayları

156 oyun kullanıldığı genel kurulda, oyların 98'ini alarak başkanlık koltuğuna oturan Aşkın Değirmenci, yeni dönemde neler yapmayı planlıyor?

Genç Gazete Tffhgd Bursa Şubesi Yeni Döneme Aşkın Değirmenci İle Giriyor

Özgür Uçak'ın Durumu

Özgür Uçak ise seçim sürecinde 56 oyda kaldı. 

Bursa futbolu, Aşkın Değirmenci liderliğindeki yeni yönetimle birlikte yeni bir döneme girdi. Değirmenci ve ekibinin, şehrin futboluna ve genç yeteneklerine nasıl bir yön vereceği ise merak konusu oldu. Bursalı futbolseverler, büyük bir beklenti ve umutla yeni dönemi beklemeye başladı.

Editör: Umut Gökdaş