Zincirleme trafik kazasında, 3 otomobil çarpıştı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında, 3 otomobil çarpıştı ve olay yerinde 3 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı. Kazanın detayları ve kaza sırasında yaşananlar okurlarımızı şok edecek nitelikte.

Genc Gazete Tekirdag Corlu Kaza (3) 3 11Zon

Hatalı sollama kaza yaptırdı

Kaza, Hatip Mahallesi Sarılar yolu üzeri Karatepe Cezaevi mevkiinde gerçekleşti. Erdem Koç yönetimindeki 59 ABM 061 plakalı otomobil, önünde seyreden Burak Koç’un kullandığı 59 AIJ 108 plakalı otomobili sollamaya çalıştı. Sollama sırasında Erdem Koç’un otomobili, karşı yönden gelen Sercan Arıcan’ın idaresindeki araçla çarpıştı ve Burak Koç’un kullandığı otomobil de bu zincirleme kazaya dahil oldu.

Genc Gazete Tekirdag Corlu Kaza (5) 5 11Zon

Sürücü ve eşi öldü

Kaza sonrası sürücü Erdem Koç ve eşi Birsen Koç, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralananlar arasında Sercan Arıcan, Nihan Arıcan, Muradiye Yavuz ve iki çocuk bulunuyor. Yaralılar hemen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Genc Gazete Tekirdag Corlu Kaza (7) 7 11Zon

Yaralıların Durumu ciddiyetini koruyor

Yaralıların hastaneye kaldırılmasının ardından, Muradiye Yavuz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavileri ise sürüyor. Kazanın şokunu yaşayan yaralıların sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Kazada hayatını kaybeden Erdem Koç’un, oğlu Burak Koç’un kullandığı otomobili sollarken kazaya karıştığı öğrenildi. Jandarma ekipleri, kazanın tüm detaylarını aydınlatmak için kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Genc Gazete Tekirdag Corlu Kaza (6) 6 11Zon

Kaynak: İHA