İstanbul'un Sultangazi ilçesinde, gece yarısı meydana gelen yangında bir oto tamirhanesi alevlere teslim oldu. Yangında, tamirhanede bulunan 2 otomobil ve 1 motosiklet tamamen yandı. 

Genç Gazete Tamirhane Yangın (1)

Yangının Detayları Ortaya Çıkıyor

14 Ocak 2024 sabaha karşı 01:30 sularında Sultangazi Malkoçoğlu Mahallesi Zafer Sokak'taki bir oto tamirhanesinde yangın başladı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, tamirhanede bulunan araçlara sıçradı. Yangın, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Genç Gazete Tamirhane Yangın (3)

İtfaiyenin Zorlu Mücadelesi

İtfaiye ekipleri, kapalı olan dükkanın demir korkuluk ve camlarını kırarak yangına müdahale etti. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, 2 otomobil ve 1 motosiklet kullanılamaz hale geldi.

Genç Gazete Tamirhane Yangın (4)

90+1. dakikasında hakem kural hatası yaptığı gerekçesiyle tartışma çıktı 90+1. dakikasında hakem kural hatası yaptığı gerekçesiyle tartışma çıktı

Araştırmalar Devam Ediyor

Polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışmalara başladı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Genç Gazete Tamirhane Yangın (5)

"İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kapalı olan dükkanın demir korkuluk ve camlarını kırarak yangına müdahale etti." 

Genç Gazete Tamirhane Yangın (6)

Editör: Özkan Duran