Sultangazi Haberleri

Sultangazi haberleri ve güncel Sultangazi gelişmeleri, Sultangazi ile ilgili tüm video, Sultangazi fotoğrafları ve Sultangazi haberleri Genç Gazete sitemizde


Genel

Sultangazi’de muhtarlık seçimini bin 200 oy farkla kazanan Yaşar Karaçam, mazbatasını aldıktan sonra dana kesti.

Asayiş

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde bugün, yer altı doğalgaz hattında meydana gelen patlama, bölgede korku ve endişeye neden oldu.

Asayiş

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde meydana gelen trajik olayda, bir kişi otomobili içinde silahlı saldırıya maruz kalarak hayatını kaybetti.

Politika

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Sultangazi'de düzenlenen "Gençlerle Biz Bize" programına katılarak gençlerle bir araya geldi.

Asayiş

Sultangazi’de motorlu 2 saldırgan, caddedeki vatandaşlara rastgele ateş açtı. 2 vatandaş ayağından yaralanırken, saldırı anı saniye saniye kameraya yansıdı.

Asayiş

Sultangazi'de meydana gelen trajik bir kaza sonucunda, el freni boşalan bir minibüs, rampa aşağı kayarak 13 yaşındaki bir çocuğa çarptı...

3.Sayfa

 Sultangazi’de trafikte makas atarak ilerleyen araç, yol kenarına bırakılan dampere çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Asayiş

gece yarısı meydana gelen yangında bir oto tamirhanesi alevlere teslim oldu. Yangında, tamirhanede bulunan 2 otomobil ve 1 motosiklet tamamen...

Asayiş

Servis aracının altında kalan 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Asayiş

Sultangazi'de bir kıraathanede yapılan "boş mu, dolu mu" şakası ölümle sonuçlandı

Asayiş

Sultangazi'de sanayi sitesindeki 75 kiloluk mazgalı böyle çaldı

Asayiş

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde abisi ve yengesi ile yaşayan genç kız yengesiyle henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.