İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Sultangazi'de düzenlenen "Gençlerle Biz Bize" programına katılarak gençlerle bir araya geldi. Ancak bu buluşma sadece projelerin konuşulduğu bir etkinlik olmadı; bir öğrenci, Kurum'a oldukça ilginç bir hediye takdim etti.

Murat Kurum Sacide’yi seçim kampanyamızın maskotu yapacağız

Murat Kurum'a Sultangazi'de Genç Bir Öğrenciden İlginç Hediye: Sacide İsimli Kedi

Üniversite öğrencisi Burcu Çınar, katıldığı programda kedisini İBB Başkan Adayı Murat Kurum'a hediye etmek istediğini dile getirdi. Bu sürpriz teklifi duyan katılımcılar arasında şaşkınlık ve gülüşmeler yaşandı. Çınar, kedisinin adını "Sacide" koyduğunu ve bu ismin Murat Kurum'un "Sadece İstanbul" seçim kampanyasından esinlendiğini belirtti.

Sultangazi'de Murat Kurum'a Kedi Sürprizi: Sacide İsimli Kedi Seçim Kampanyasının Maskotu Olacak

Genç öğrenci, kedisini hediye etme amacını şu sözlerle ifade etti: "Her programda ve kürsüde kedileri görüyorum. Kedilerle çok iyi bir iletişiminiz olduğunu düşünüyorum. Benim de çok sevdiğim bir kedim var. Bunu size hediye etmek istiyorum. Seçimlerde size şans getireceğini düşünüyorum. Adı Sacide, sadece İstanbul’dan esinlendik."

Murat Kurum'un Seçim Kampanyasına Farklı Bir Renk: Sacide İsimli Kedi Maskot Olarak Belirlendi

Murat Kurum, öğrencinin bu jestine teşekkür ederken, kedinin İstanbul seçim kampanyasının yeni maskotu olacağını açıkladı. Kurum, konuşmasında, "Ben nereye gitsem sahneye kedi çıkıyor. Geçen camiye gittiğimde de yine kedi geldi. Diyorlar ki reklam yapmak ve tiyatro oynamak için kediyi bilerek getiriyor. Halbuki hepsi kendi geldi. Çok teşekkür ediyorum. Sacide’yi seçim kampanyamızın maskotu yapacağız. Sadece İstanbul diyeceğiz. İstanbul’u Sacide’yle birlikte kazanacağız" şeklinde konuştu.

AK Parti'den İstifa Eden Gençler CHP'ye Katıldı AK Parti'den İstifa Eden Gençler CHP'ye Katıldı

Sultangazi Buluşmasında Gençlik Jest: Murat Kurum'a Sacide Adlı Kedi Hediye Edildi

Bu ilginç olay, seçim kampanyasına renk katan ve Murat Kurum'un samimi ve açık yaklaşımını yansıtan bir anı olarak kayıtlara geçti. Sacide isimli kedinin artık İstanbul seçimlerinde bir simge olarak kullanılacak olması, seçim sürecine farklı bir heyecan katmış gibi görünüyor.

Editör: İHSAN KURAN