İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi haberleri ve güncel İstanbul Büyükşehir Belediyesi gelişmeleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilgili tüm video, İstanbul Büyükşehir Belediyesi fotoğrafları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi haberleri Genç Gazete sitemizde


Teknoloji

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Coğrafi Bilgi Sistemi Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Harita İstanbul' uygulaması yenilikçi mekânsal...

Gündem

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum, 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Gündem

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'un trafik sorunlarına ilişkin endişelerini dile getirdi.

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, son zamanlarda öğretmen atamalarıyla ilgili yaşanan tartışmalara dikkat çekti.

Politika

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Tuzla’da düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. Kurum, "Bu şehrin en önemli sorunlarının başında...

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki vatandaşlara yönelik özel bir kampanya ile İstanbulkart kullanıcılarına ekonomik bir avantaj sunuyor.

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Halk Ekmek tarafından üretilen Ramazan pidesi fiyatlarını açıkladı.

Gündem

İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkanvekili Suat Sarı, görevinden ve partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Çekmeköy'de düzenlenen Hamsi Festivali'nde kalabalık bir vatandaş topluluğuyla bir araya geldi.

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, TV100 ekranlarında Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı.

Politika

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Sultangazi'de düzenlenen "Gençlerle Biz Bize" programına katılarak gençlerle bir araya geldi.

Politika

Fenerbahçe Spor Kulübü'nü ziyaret eden Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, seçim çalışmaları...