Bursaspor’da İlk Aday Avukat Levent Dönertaş Bursaspor’da İlk Aday Avukat Levent Dönertaş

Süper Amatör Lig B Grubu'nda Playu-Off mücadelesi veren Kafkasspor, yarın saat 14.30'da Sanayi Sahası'nda Duaçınarı'nı ağırlıyor.

KURTULUŞ'DA TEK HEDEF 3 PUAN

B Grubu'nda 4. sırada yer alan ve Kafkasspor ile birlikte ilk 3 mücadelesi veren Kurtuluşspor ise, 14.00'de Kurtuluş Sahası'nda ligin son sırasında bulunan Ertuğrulgazi Meskenspor ile karşı karşıya gelecek.

YENİCE, GÜRSU'YU AĞIRLIYOR

B Grubu'nda kümede kalmak isteyen temsilcimiz Yenicespor, lider Gürsu Belediyespor'u konuk edecek. Yarın saat 14.00'de Yenice Sahası'nda oynanacak olan karşılaşmadan temsilcimiz 3 puan alarak tehlikeli bölgeden uzaklaşma hedefinde.

GENÇLER, FETHİYE DEPLASMANINDA

B Grubu'nda 9. sırada bulunan Gençlergücü ise orta sıralarda yer alan Fethiye İdman Yurdu ile 14.00'de Fethiye Sahası'nda 3 puan mücadelesi verecek.

GÜVEN, HAMİTLER İLE

A Grubu'nda 9. sırada yer alan temsilcimiz Karadeniz Güvensporda yarın saat 12.30'da Sanayi Sahası'nda Hamitlerspor ile karşı karşıya gelecek.

1.AMATÖR'DE SEZON TAMAMLANIYOR

1. Amatör Küme 4. Grup'ta 2. sırada yer alan Doğugücü, saat 14.00'de Atıcılar-2 Sahası'nda Cihanspor deplasmanına çıkarken; haftalar önce düşen Osmaniyespor ise yarın saat 10.30'da Sanayi Sahası'nda lider Erdemlispor'u ağırlayacak.

5. Grup'ta ise temsilcimiz Alanyurtspor, Hürriyetspor ile saat 12.00'de Kurtuluş Sahası'nda karşılaşacak.