İstanbul’un Sultangazi ilçesinde bulunan 3 katlı bir kafenin çatısında çıkan yangın kısa sürede büyüyerek paniğe neden oldu.

Olay, saat 01.00 sıralarında Gazi Mahallesi 1419 Sokak’ta meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede büyüyerek kafenin çatısını sardı. Alevleri gören çevre sakinleri durumu hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Sultangazi'de Kafenin Çatısı Alevlere Teslim Oldu (1)

İstanbul’daki Zehirlenme Vakasında Anne ve İki Çocuğu Yan Yana Defnedildi
İstanbul’daki Zehirlenme Vakasında Anne ve İki Çocuğu Yan Yana Defnedildi
İçeriği Görüntüle

Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı ve tamamen söndürüldü.

Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, kafenin çatısı kullanılamaz hale geldi. Alevlerin sıçradığı bitişikteki bina ise kısmen zarar gördü.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA