Bursa'nın Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün uyuyakalması sonucu kontrolden çıkan otomobil, park halindeki 4 araca çarparak durabildi. Kazada yaralanan olmazken, araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Sürücü Direksiyon Başında Uyudu

Edinilen bilgiye göre, Demirtaş Mahallesi'nde seyir halinde olan ve plakası henüz öğrenilemeyen bir otomobilin sürücüsü, direksiyon başında uyuyakaldı. Sürücünün uyumasıyla birlikte kontrolden çıkan araç, yol kenarında park edilmiş halde duran otomobillere hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle park halindeki araçlar savrulurken, kazaya neden olan otomobil ancak bu şekilde durabildi.

Bursa'da Direksiyon Başında Uyuyakalan Sürücü Park Halindeki 4 Araca Çarptı (2)

Yenişehir'de tarımda dijital dönüşüm
Yenişehir'de tarımda dijital dönüşüm
İçeriği Görüntüle

Yaralanan Olmadı Maddi Hasar Oluştu

Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemelerde, kaza esnasında araçlarda ve kaldırımda kimsenin bulunmaması olası bir yaralanmayı ya da can kaybını önledi. Kazaya karışan toplam 5 araçta ciddi oranda maddi hasar tespit edildi.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Olay anı, sokak üzerinde bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, otomobilin sağa doğru yalpalanarak park halindeki araçlara sırasıyla çarptığı ve araçların çarpmanın şiddetiyle yerinden oynadığı anlar yer aldı. Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Kaynak: İHA