İnegöl, eğitimdeki sınırlarını aşarak Hatay'ın Hassa ilçesinde okuma sevgisini teşvik etmek için yeni bir adım daha attı. Geçen yıl hayırseverlerin desteğiyle Hassa'da bir kütüphane kuran İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, şimdi de kitap kampanyası başlatarak bu kütüphaneyi zenginleştirmeyi hedefliyor.

Hassa İçin Kitap Kampanyası

Kitap Bağışı İçin Son Tarih: 27 Ekim 2023

Hatay - Hassa Şehit Oğuzhan Cito Ortaokulu için başlatılan kitap kampanyası ile ilgili detaylar belli oldu. Kitap bağışında bulunmak isteyen hayırseverler, kitaplarını 27 Ekim 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar Vehbi Koç Ortaokuluna teslim edebilirler.

Bursa ve İnegöl'de Bugün Hava Nasıl Olacak? Bursa ve İnegöl'de Bugün Hava Nasıl Olacak?

391614038_643249254660227_7441226236038963871_n

“27. KÜTÜPHANE HATAY’A kuruldu ve bu kütüphaneyi zenginleştirmek için tüm İnegöllülerin desteğini bekliyoruz.”

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, son bir buçuk yıl içerisinde İnegöl'de toplamda 26 okul kütüphanesi kurdu. Hassa'da kurulan kütüphane ise bu başarılı serinin 27. halkası oldu.

Proje hakkında açıklama yapan İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru: “Son bir buçuk yıl içerisinde İnegöl'de 26 okul kütüphanesi kurduk. Bunların büyük bir çoğunluğu hayırsever desteğiyle kuruldu. 27 kütüphane yeni hayırsever İnegöllü hayırseverlerin desteğiyle deprem bölgesine kurulmuş oldu. Şimdi de kütüphanenin zenginleştirilmesini istiyoruz öyle bir talep geldi okuldan. Oraya kurmuş olduğumuz yani Hatay Hassa Şehit Oğuzhan çito ortaokulu'na kurduğumuz Z kütüphaneye İnşallah buradan göndereceğimiz kitaplar o kütüphaneyi zenginleştirmiş olacak.” Dedi.

Editör: Umut Gökdaş