Kurban Bayramı arifesinde çarşıda esnafla, metroda vatandaşla ve sahada çalışan belediye personeli ile bir araya gelip, bayram kutlaması yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hüznün adresi olan şehitlikleri ziyaret edip, şehit ailelerinin acılarına ortak oldu. Arife gününün sabahına Pınarbaşı Şehitliği’nde başlayan Başkan Aktaş, şehit aileleriyle bir araya gelip, onların da bayramını tebrik etti.

9ş

Şehitler için dua eden Başkan Aktaş, Büyükşehir Belediyesi olarak tüm şehitlikleri bakım onarım çalışmalarıyla şehitlerin şanına yakışır hale getirdiklerini belirtti. Şehit ailelerine evlatlarının mezarlarına dikmeleri için saksıda çiçekler dağıtan Başkan Aktaş, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarının da altını çizdi. Başkan Aktaş, “Bu vatan uğrunda şehadete yürüyen tüm büyüklerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Gazilerimize sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler temenni ediyorum. Bu vesileyle de şehit ailelerimizin yalnız olmadığını, her daim yüreklerimizde olduğunu, her daim onlarla beraber olduğumuzu bilmelerini istiyorum” dedi.

İnegöl'deki Tarım Alanlarındaki OSB Rantına Bakanlıktan Onay İnegöl'deki Tarım Alanlarındaki OSB Rantına Bakanlıktan Onay

6ş

5ş

2ş4ş

1ş

Editör: Umut Gökdaş