KURBAN Haberleri

KURBAN haberleri ve güncel KURBAN gelişmeleri, KURBAN ile ilgili tüm video, KURBAN fotoğrafları ve KURBAN haberleri Genç Gazete sitemizde


İnanç

Kabir ve Türbelere Adakta Bulunmak Doğru mu? Halkımızdan bazıları, belki de bilgisizlikten, kabir ve türbelere kurban adıyor.

Dünya

 And Dağları'nın zirvesinde kurban edilen esrarengiz mumya Juanita'nın yüzü nasıl görünüyordu? Bilim insanları bu sırrı çözdü!

Teknoloji

Dolandırıcılar her gün yeni bir taktik geliştiriyorlar. Binlerce insanı mağdur ettiler, banka hesaplarını boşalttılar.

Haberde İnsan

KESİMHANELERDE YOĞUN MESAİ HARCAYAN KASAPLAR, VATANDAŞLAR İÇİN ARALIKSIZ ÇALIŞARAK HİZMET VERMEKTEN MUTLU OLDUKLARINI İFADE ETTİ.

Asayiş

Bursa’da bir et restoranından kurbanlık için 7 bin 100 liraya hisse alan bin 700 kişi, sosis gibi teslim edilen etin...

Güncel

Yetiştiricilerin, satılamayan hayvanları için, en yakın ESK müdürlüklerine, hayvan kimlik belgeleri ve kurbanlık hayvan satış noktasında görevli resmi veteriner hekim...

Türkiye

Kurban Bayramı’nın gelmesiyle birlikte İstanbul ve diğer şehirlerde yaşayan Sivaslılar memleketlerine döndü. Cadde ve sokaklar doldu taştı.

Bursa

Bursa Osmangazi Belediyesi Kurban Bayramı dolayısıyla kurban kesim alanlarının temizliğiyle alakalı hummalı bir çalışma yürütüyor.

Siyaset

AK Parti heyeti, Kurban Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyetini kabul etti.

Bursa

Kurban Bayramı’nın gelmesiyle birlikte, her sene yaşanan kazalar bu yıl da yaşandı. Kurban kesim işleminde 462 kişi kendini yaraladı.

Haberde İnsan

Elazığ Valiliği, 24 Ocak 2020 depremi ile 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen vatandaşlar ve Ukrayna’nın Herson kentinden gelen Ahıskalı Türkler...

Gündem

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde kurban hayvanlarının kesildiği ormanlık alan çöplüğe döndü. Kapaklı Kazak Gölü’nde kendi imkanlarıyla kesim yapan vatandaşlar, deri ve...