İnegöl Belediyesi'nin Aile Hayatını İyileştirme Derneği (AHİD) işbirliğinde toplumun yapı taşı olan aile müessesesinin önemini ortaya koymak adına başlattığı Evlilik Okulu seminerleri sürüyor. Eğitimler kapsamında Cuma akşamı düzenlenen programda, Eğitimci - İlahiyatçı İsmail Güler İnegöllülerle buluştu.

Sahura 5 Dakika Kala Hazırlayabileceğiniz Efsane Tarif: Tava Böreği Sahura 5 Dakika Kala Hazırlayabileceğiniz Efsane Tarif: Tava Böreği

"Salih Evlat Nasıl Yetiştirilir" konulu seminerde Eğitimci - İlahiyatçı İsmail Güler, evlat yetiştirirken nelere dikkat edilmesi gerektiği, anne ve babaların üzerine düşen görevler gibi pek çok konuya değindi. Katılımcıların büyük bir dikkatle dinlediği seminerde Güler, aile hayatının korunması noktasında da katılımcılara oldukça faydalı bilgiler aktardı. Eğitimci - İlahiyatçı İsmail Güler programın son bölümünde katılımcıların sorularını cevaplandırarak programı tamamladı.

GELECEK HAFTA PROGRAMLARI

İnegöl Belediyesi'nin AHİD işbirliğiyle düzenlediği Evlilik Okulu programları 15 Kasım'da Eğitimci Yazar Halit Ertuğrul'un Aile İçi İletişim, 22 Kasım'da Eğitimci İsmail Güler'in İş Hayatının Kadınlar Ve Aile Üzerindeki Sosyal Ve Psikolojik Sonuçları, 29 Kasım'da ise Medrese Alimleri Vakfı Başkanı Tayyib Elçi'nin Ailede Mahremiyet ve Tesettür seminerleriyle devam edecek.