Büyümeye, çoğalmaya, kavuşmaya, dirliğe ve düzene delalet eder. Askerden gelecek evlat, eğitimini tamamlayıp dönecek çocuk, gurbetten dönecek eş olarak yorumlanır. Kimi zaman yakınlarından gelecek müjdeli hamilelik ve bebek haberine işaret eder. Haneyi bekleyen birleşmeye, muhabbetli günlere, özlem gidermeye işaret eder.

Rüyada Ev Görmek

Aileyi ilgilendiren maddi manevi hallerde yeşerecek ferah gelişmeler olacağını gösterir. Aralarında yaşanmış sürtüşmeler, tartışmalar son bulacak; herkes hatasını anlayıp pişman olacak, eski neşeleri yerine gelecek anlamına gelir. Haneye iyi gelecek, yaşam enerjilerini tazeleyecek mutlu güne işaret eder. Ailece çıkılacak bir tatil, katılacakları düğün, gidecekleri bir eğlence olabilir olarak tabir olur. Kimi vakit geçirecekleri sınanma sürecini gösterir.

Ev Görmek

Düzenlerinde, münasebetlerinde, fikirlerinde yaşayacakları sınava işaret eder. Bir süre ayrı dahi kalabilirler, iş için yolculuğa çıkana hasret çekebilirler, evlatlarından bir süre ayrı kalabilirler olarak yorumlanır. Dikkatli, özenli ve sağduyulu olurlarsa sonunda gelecek müjdeli, bereketli, düzenli, sevgi dolu günleri gösterir. Almak istedikleri ev, araba, eşya için doğu bir süreçte olduklarına; uygun bütçe ayarlaması ile niyetlerini bir bir gerçekleştireceklerine delalet eder.

YAPAY ZEKA DEVRİMİ: İŞSİZ Mİ KALACAĞIZ? YAPAY ZEKA DEVRİMİ: İŞSİZ Mİ KALACAĞIZ?