Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Günhan hayatını kaybetti Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Günhan hayatını kaybetti

Tiyatrocu Metin Akpınar'ın uzun yıllar sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu, Katarsis'e konuk oldu ve babasıyla olan ilişkisini detaylarıyla paylaştı. Nebioğlu, babasının son süreçte kendisini hiç aramadığını belirterek "Öğrendiğim kadarıyla evden dışarı çıkmıyor, kapalı bir hayat yaşıyor" dedi.

Metin Akpınar'ın 62 yıldır süren mutlu evliliği Göksel Özdoğdu ile bilinirken evlilik dışı ilişkiden ortaya çıkan Duygu Nebioğlu'nun babalık davasını kazanması magazin gündemine damgasını vurmuştu. Katarsis X-TRA'da Gökhan Çınar'ın konuğu olan Nebioğlu, babasıyla olan ilişkisini babalık davasını kazanma sürecini ve yaşadığı duygusal zorlukları anlattı.

Baba-Kız Olamadık!

Nebioğlu, Metin Akpınar'ın sevgisini hissettiği bir buluşma yaşadıklarını belirtirken "Yapılması gereken şey yapılmadı, ama bir araya geldiğimizde babamın bana olan sevgisini hissettim. Basına sızmayan bu ilişkimiz, sadece baba-kız ilişkisi olamadı; hayran ve sanatçı ilişkisi olarak devam etti. Babamın gözlerine baktığımda anlatamadığı şeyler olduğunu hissettim. Ama karşı taraf, ne yapmak istiyorsak onu yap pozisyonuna getirdi" şeklinde konuştu.

Editör: Fırat Çelik