Burdur'da gece saat 02.00 sıralarında Konak Mahallesi'nde meydana gelen olay, park yeri bulma çabası içindeki bir şahsın, karşı komşusunun aracını kurşun yağmuruna tutması ile patlak verdi. Gecenin sessizliği, peş peşe ateşlenen kurşun sesleriyle bölündü.

Genç Gazete Park Yeri Için Tartıştığı  Komşusunun Aracına Kurşun Yağdırdı (4)

İddialara göre 15 AAF 626 plakalı otomobiliyle caddeye gelen N.D.(71) karşı apartmanda oturan Gökhan Güler'e ait 15 GMG 75 plakalı otomobilin çöp konteynerinin yerine park edilip konteynerin de başka bir tarafa alındığını görünce sinirlendi. Bunun üzerine otomobilinden inen N.D. bagajda bulunan ruhsatsız av tüfeğini çıkararak Güler'in otomobiline 7 el ateş etti.

Genç Gazete Park Yeri Için Tartıştığı  Komşusunun Aracına Kurşun Yağdırdı (5)

Çevredeki bekçiler, silah seslerine anında müdahale ederek şüpheliyi etkisiz hale getirdi ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Genç Gazete Park Yeri Için Tartıştığı  Komşusunun Aracına Kurşun Yağdırdı (7)

Bursa'da eğlence merkezinde silahlar konuştu Bursa'da eğlence merkezinde silahlar konuştu

Mağdurun Şok İfadeleri

Olay esnasında evinde uyuyan Gökhan Güler camından dışarıya baktıklarında polis ve bekçileri gördü. Polislerin aracının fotoğrafını çektiğini görünce merak edip aşağıya indiğinde büyük bir şok yaşadı.
Genç Gazete Park Yeri Için Tartıştığı  Komşusunun Aracına Kurşun Yağdırdı (8)
Gökhan Güler, “Ben esnafım, kuaför dükkanı işletiyorum. Şahsı kesinlikle tanımıyorum. Hiçbir husumetim de yok ama gecenin bir vakti 7 el ateş etmiş, aracıma sıkmış. Bende olayın bu kadarını biliyorum. Aracımın kapısında, camında, önünde kurşun izleri var. Şahıstan şikayetçiyim çünkü küçük bir çocuğum var, ailem var, sorumlu olduğum kişiler var.
Genç Gazete Park Yeri Için Tartıştığı  Komşusunun Aracına Kurşun Yağdırdı (12)
İçinde biz de olabilirdik, farklı şeylerde olabilirdi. Ben aracımı evimin altına park etmiştim. Silah sesine uyandım, baktım ki dışarda polis ekipleri var. Sonra aşağıya baktığımda polis arkadaşlar bizim aracın fotoğrafını çekiyorlar, hemen aşağıya inip baktığımda bizim araca sıktığını öğrendim” ifadelerine yer verdi
Genç Gazete Park Yeri Için Tartıştığı  Komşusunun Aracına Kurşun Yağdırdı (11)

Olayda kullanılan ruhsatsız tüfeğe el konulurken, olayla ilgili detaylı bir soruşturma süreci başlatıldı.

Genç Gazete Park Yeri Için Tartıştığı  Komşusunun Aracına Kurşun Yağdırdı (2)

Editör: TUNCAY ŞENTÜRK