İstanbul Arnavutköy'de sıradan bir gece, bir taksi şoförü için kabus dolu anlara dönüştü. Yağmur altında yardım isteyen üç genç tarafından kandırılan şoför, ormanlık bir alana götürülerek gasp edildi. Olay anı ise bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Yardım İsteğiyle Başlayan Gasp Dramı

Mesai sonrası evine dönmekte olan taksi şoförü Kenan Temiz, yağmurlu bir akşamda yardım isteyen üç genci aracına aldı. Ancak bu karşılıksız yardımseverlik, beklenmedik bir gasp olayına dönüştü.

Burdur’da otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 1’i çocuk 4 yaralı Burdur’da otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 1’i çocuk 4 yaralı

Gaspın Detayları

Taksi şoförü Temiz, gençlerin tarif ettiği ormanlık alana doğru ilerlerken, gençlerin silah ve bıçakla tehdit ettiği ortaya çıktı. Bir noktada, dördüncü bir kişinin beklediği yerde durdurulan taksi, gaspçıların saldırısına uğradı.

Taksici (1)

Şoförün Anlatımıyla Korku Dolu Anlar

"Ben akşam evime giderken 3 arkadaş geldi, paralarının olmadığını ve Allah rızası için eve gitmek istediklerini söylediler. Ben de yardımcı olmak için 'tamam' dedim, arabaya aldım. Götürürken arkada kendi aralarında bir şey konuştular, ben anladım ve acil durum çağrısı yaptım. Beni çıkmaz bir sokağa soktular, sağ tarafımda oturan bıçak dayadı. Arkamda bulunan kişi de silahla kafama vurdu. Ormanlık alana çektiler beni. Araçtan indirip beni kenara çektiler, kavga ettik. Hastaneye gidip darp raporu aldım. Araca bindiklerinde 3 kişilerdi, orada 4 kişi oldular. Benim bir kaburgam kırıldı, şikayetçi oldum"

Taksici (3)

Güvenlik Kamerasındaki Görüntüler

Yaşanan bu trajik olay, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, şoförle konuşan ve daha sonra araca binen şüphelilerin hareketleri net bir şekilde görülüyor.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR