Bursa Ankara karayolunda yapılan çalışması dolayısıyla İstanbul- Bursa istikametinden Oylat Kaplıcalarına gidiş güzergahı çevre yolundan veriliyor.

OYLAT2

Karayolları ekiplerince vatandaşların mağduriyet yaşamaması için güzergah değişikliği ile ilgili uyarı tabelalarının montajları gerçekleştirildi.

WhatsApp Image 2023-05-11 at 13.26.06

O Belediye işçilere 1 Mayıs ikramiyesi verdi O Belediye işçilere 1 Mayıs ikramiyesi verdi

SUYUNDAKİ ZENGİN MİNERALLERİ İLE ÜNLÜ OYLAT KAPLICALARI 

Oylat Kaplıcaları, Bursa'nın İnegöl ilçesinde yer alan ve Türkiye'nin en ünlü kaplıcalarından biridir. Kaplıcaların tarihi, Roma dönemine kadar uzanmaktadır ve şifalı suları ile ünlüdür.

Oylat Kaplıcaları, zengin mineral içeriği ile cilt hastalıkları, romatizmal ağrılar, sinirsel rahatsızlıklar, solunum yolu hastalıkları ve sindirim sistemi rahatsızlıklarına iyi geldiği bilinmektedir. Kaplıcaların suyu, ılık ve mineral açısından zengin olması sayesinde vücuttaki toksinlerin atılmasına yardımcı olur ve rahatlama hissi verir.

dji_0054_large

Oylat Kaplıcaları, doğal güzellikleri ile de ünlüdür. Kaplıcaların bulunduğu bölge, ormanlık ve dağlık bir alanda yer alır ve yürüyüş ve doğa yürüyüşü yapmak için idealdir. Ayrıca, bölgedeki şelaleler ve göller de ziyaretçilerin ilgisini çeker.

oylat-kaplicasi-cesitli-goruntuler-3_large_1_large

Kaplıcalar, farklı konaklama seçenekleri sunar ve konaklama tesisleri genellikle doğal ortamda yer alır. Oylat Kaplıcaları'nda yapılabilecek diğer aktiviteler arasında piknik yapmak, çevredeki köyleri ziyaret etmek, at binmek ve dağ bisikleti turları yapmak da yer alır.

Sonuç olarak, Oylat Kaplıcaları, Bursa'nın en popüler turistik yerlerinden biridir ve şifalı suları ve doğal güzellikleri ile ziyaretçilere rahatlama ve dinlenme fırsatı sunar.

oylat-magarasi-e1543485332227