Oylat Haberleri

Oylat haberleri ve güncel Oylat gelişmeleri, Oylat ile ilgili tüm video, Oylat fotoğrafları ve Oylat haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

Gece yarısı İnegöl'de yaşanan feci kazada bir hafif ticari araç takla attı, 50 metre sürüklendi: 4 kişi yaralandı, bir yaralının...

İnegöl

Bugün Maziden bir kare sayfamızda İnegöl'ün turizm markası Oylat Kaplıcaları'ndan yaklaşık bir asır öncesine ait kareler paylaşıyoruz.

İnegöl

İnegöl’de bulunan Oylat Kaplıcaları'nda yarıyıl tatiline sayılı günler kala yoğunluk yaşanıyor.

İnegöl

İnegöl'ün Oylat beldesinde tatilde olan 73 yaşındaki Zeynep Özel, sisteme yanlışlıkla 'ölü' olarak girilince jandarma tarafından sorgulandı.

İnegöl

Tarih 14 Kadım 2005. O tarihte Vardi Mobilya sponsorluğu’nda ülkenin önde gelen gazetelerin temsilcileri Oylat’ta bir araya geldi.

İnegöl

Bu sayfamız İnegöllülere özel bir sayfa. Bu bölümde her İnegöllü’nün bilmesi gereken sorular paylaşacağız. Bakalım bugünkü sorumuzu bilebilecek misiniz?

İnegöl

İnegöl Belediyesi Türk Müziği Korosu, Oylat'ta bayram özel konseri verdi. Milletvekili Ayhan Salman ve Belediye Başkanı Alper Taban'ın da izlediği...

Yaşam

SHOW TV'nin sevilen komedi 'Güldür Güldür Show'daki 'Mesut' karakteriyle büyük beğeni toplayan Uğur Bilgin, evlilik yolunda ilk adımı attı

Gündem

Oylat, Çilek, Çekirdek, Mobilya ve Köfte'den sonra artık 2 değer daha İnegöl ile anılacak.

İnegöl

Bursa-Ankara karayolu üzeri Oylat köprülü kavşağı mevkiinde kamyon ile yolcu taşıyan minibüs çarpıştı. Çok sayıda yaralı var.

Gündem

İnegöl'ün kaplıca merkezi Oylat her mevsim misafirlerini ağırlıyor.Fakat bugünlerde Oylatı tercih edecek konuklar için güzergah değişti.