Magnum dondurmaları neden toplatıyor? Magnum dondurmaları neden toplatıyor?

​Okul Müdürü Özkan Arslan “Kendi okulumuza döndüğümüzde başarılarımızı arttırarak devam ettireceğiz. Bu sene Zeka Oyunlarında ilçe birincilikleri ve il üçüncülüğü, Masa Tenisinde ilçe ve il birincilikleri elde ettik. Voleybolda Yıldızlar kategorisinde il ikincisi bölge birincisi olarak Türkiye yarı finallerinde ilçemizi ve ilimizi temsil ettik.
Türkiye Zeka Vakfının düzenlediği okullar arası zeka oyunları turnuvasında 5. ve 8. sınıflarda bölgemizi temsilen Türkiye finallerine katılacağız.
Yine 8. Ulusal Tales Matematik yarışmaları elemelerini geçerek Aydın’da yapılacak final yarışmalarına katılacağız.
Dünya Bilek Güreşi şampiyonluğumuz, serbest stil güreşte il derecelerimiz, spor tırmanışı, taekwondo gibi branşlarda her zaman Türkiye finallerine katılıyoruz.
Sadece bir eğitim – öğretim yılına sığdırdığımız bu başarılarımızı, her biri alanında uzman, deneyim sahibi öğretmenlerimize borçluyuz. Bu yüzden “En Büyük Gücümüz Öğretmenlerimiz” prensibiyle sanat, spor, bilim ve teknolojinin her branşında üst sıralarda boy göstermenin haklı gururunu yaşıyor, yaşatıyoruz. Ve ekliyoruz: Dün olduğu gibi bugün ve yarın da “Kocatepeli Fark Yaratır.”